Dezinformările ANAF-ului

autor: tv sud // 21 10 2015 // 607 Vizualizari

Executarea silită de către ANAF a conturilor Complexului Energetic Oltenia nu există. Managerul privat al companiei energetice, Laurențiu Ciurel, a prezentat un certificat de negrevare fiscală de la ANAF care atestă faptul că gigantul energetic nu înregistrează datorii către instituție. Ciurel crede că toate acțiunile din ultima perioadă împotriva companiei au legătura cu vizita delegației FMI de la București.

Șeful companiei energetice spune că nu există niciun sechestru din partea celor de la ANAF, iar CEO nu înregistrează datorii către instituție. Ceea ce se întâmplă în momentul de față poate fi un atac politic sau chiar la premierul României, Victor Ponta, a precizat Ciurel.

Din cauza articolelor și acțiunilor din ultima perioadă, Ciurel spune că s-a trezit cu 13 bănci la sediu care au întrebat de blocarea conturilor.

Ciurel a luat legătura cu ministrul Energiei, Andrei Gerea, despre raportul publicat de ANAF, iar acesta va avea o discuție cu directorul instituției pentru a lămuri situația. Toate aceste atacuri ar avea legătură și cu faptul că CEO a ocupat o cotă importantă din piața de energie în ultimele luni.