DETALII ȘOC! AFACERISTUL PEDOFIL, MARONIDIS, TRIMIS LA INSTANȚĂ CU PROPUNERE DE ARESTARE

autor: Micky Nimară // 31 08 2021 // 3.060 Vizualizari

Afaceristul Laurențiu Maronidis (47 ani), cel care a întreținut relații sexuale cu minore de 15 ani, este trimis la instanță cu propunere de arestare preventivă pentru 29 zile.

Inițial acesta era așteptat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu pentru audieri însă oamenii legii au decis ca audierea să se facă la sediul poliției.

În fața parchetului, încă de la orele dimineții, se află și părinții minorelor abuzate de Maronidis.

Conform mai multor surse și declarațiilor părinților fetelor, există înregistrări video care demonstrează fără echivoc cum Maronidis întreținea relații sexuale cu acestea la piscina ce o deține.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede în detaliu cum bărbatul dezbrăcat profită sexual de fete iar fetele sunt într-o stare în care nu puteau opune rezistență.

Bărbatul le-ar fi dat pastile de Xanax împreună cu alcool pentru a putea profita de minore în scopuri sexuale.

Conform declaraților părinților victimelor, date presei în cursul acestei dimineți, bărbatul premedita aceste fapte și ar fi înregistrat actele sexuale cu minore pentru a le vinde pe internet și că ar exista mai multe astfel de înregistrări.

Părinții fetelor sunt extrem de revoltați față de aceste împrejurări și doresc să se facă dreptate.

Ultimele informații arată că procurorii au decis trimiterea lui Maronidis cu propunere de arestare preventivă pentru 29 zile.

Cele 24 ore de reținere expiră în această seară.

Laurențiu Marinidis este patronul magazinului Lau si Laura din Tg-Jiu, al piscinei Elegance (acolo unde si intretinea relatii sexuale cu minore).

Este căsătorit și are un copil.

Revenim cu detalii.