Detalii in cazul femeilor gasite moarte

autor: victor popescu // 12 08 2019 // 895 Vizualizari

Apartamentul in care a fost gasit cadavrul mumifiat al batranei si cel al nepoatei acesteia se afla la etajul 9, respectiv la ultimul etaj din bloc. De altfel, stadiul avansat in care se afla cadavrul batranei era acela in care nu mai putea emana niciun fel de miros, fiind literalmente uscat in momentul de fata. Asta ar explica de ce vecinii nu au simtit miros specific unei persoane in descompunere.
Supozitii sunt si in ceea ce priveste pe nepoata batranei in sensul ca aceasta s-ar fi spanzurat in apartament inca din cursul acestui weekend, cel mai probabil de acum 2 zile.

Ipoteze in acest caz ar fi: cadavrul mumifiat al batranei ar fi fost tinut mai bine de 2 ani pentru ca apropiati ai acesteia, posibil chiar nepoata gasita spanzurata, sa incaseze in continuare pensia si pentru a nu da socoteala lipsei unei anumite sume de bani stranse de a lungul timpului de batrana.
In spatiul public se mai vehiculeaza si ca nepoata batranei, femeia gasita spanzurata, ar fi fost intrebata deseori despre aspecte legate de niste bunuri ale batrenei.