Cum va fi vremea în următoarele zile

autor: tv sud // 31 03 2019 // 718 Vizualizari

Duminică, vremea va fi frumoasa şi va continua sa se încalzeasca uşor. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab pâna la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 14 şi 22 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul şi sud-vestul ţarii.
Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 20 de grade.

Luni, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade la Suceava și 23 la Drobeta. Cerul va fi temporar noros și va ploua slab, pe arii restrânse în nord, nord-est și în zona de munte, iar spre seară și în sud-vestul țării. Vântul va avea unele intensificări pe crestele montane înalte și, temporar, în regiunile estice și sud-estice. Izolat vor fi condiții de ceață.Cerul va fi temporar noros și incepand de seara vor fi condiții de ploaie slabă, trecătoare. Vântul va sufla în general moderat.

Marţi, vremea se va răci față de luni, mai accentuat în regiunile sudice, sud-estice și centrale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 grade la Miercurea Ciuc și 18 grade la Timisoara. Cerul va avea înnorări pe parcursul zilei în jumătatea de sud-vest a țării, unde izolat va ploua, iar în rest va fi mai mult senin. În Carpații Meridionali și Occidentali vor fi precipitații slabe, mixte, pe arii restrânse. Vântul va avea unele intensificări, mai ales în sud și sud-est. I