Cum câștigă un consilier județean 200 de lei în două minute

autor: // 30 05 2013 // 1.241 Vizualizari

Doi consilieri au întârziat astăzi la ședința Consiliului Județean. Constantin Ciuchiatu, de la PSD, a stat doar două minute la ședința care a durat o oră. A semnat condica de prezență, s-a așezat la masă și imediat s-a ridicat. Pentru acest efort va fi răsplătit cu peste 200 de lei.

Constantin Ciuchiatu a recunoscut că a stat doar două minute la ședința de Consiliu Județean. Acesta a precizat că a avut o problemă personală și nu a putut să ajungă la timp. Pentru efortul său, acesta va fi răsplătit cu peste 650 de lei.

Un alt întârziat la ședința de Consiliu Județean a fost colegul său Ion Dorbițoiu, de la PDL. Acesta a stat în jur de 10 minute la ședință, dar nu a uitat să semneze condica de prezență pentru a-și lua bănuții.

Fiecare consilier județean primește o indemnizație lunară de 20 la sută din leafa președintelui Consiliului Judetean, ceea ce înseamnă în jur de 650 de lei. Pentru fiecare ședință la care participă un consilier județean, primește cinci la sută din leafa președintelui.

 

Reporter: Alin Ion