Cosmin Morega, desemnat presedinte

autor: Marinel Tudorescu // 24 01 2021 // 62 Vizualizari

Cosmin Morega, primarul municipiului Motru, a fost desemnat președinte al Primarilor de pe Valea Motrului. Reprezentanții primăriilor din zonă au avut, astăzi, o primă întâlnire. Au stabilit așadar președintele asociației și, totodată, au discutat despre inițierea demersurilor pentru realizarea statutului asocierii dintre primăriile care vor face parte din asociație.
Astăzi, a avut loc la sediul Primăriei Municipiului Motru prima întâlnire a Primarilor de pe Valea Motrului. Au răspuns invitației primarii UAT-urilor din Motru, Glogova, Cătunele, Samarinești, Văgiulești, Broșteni și Florești. O întâlnire benefică unde s-au pus la punct primii pași de constituire a Asociației UAT-urilor de pe Valea Motrului. În această asociere, se dorește ca pe lângă aceste primării să facă parte și Consiliul Județean Gorj și Consiliul Județean Mehedinți.
Toți membrii asocierii se vor întâlni în ultima zi de miercuri a fiecărei luni, la ora 10:00, în primă fază la sediul Primăriei Municipiului Motru, după care, prin rotație, la fiecare UAT din Asociere.