Corcoata greu de schimbat

autor: tv sud // 04 12 2019 // 166 Vizualizari

Consiliul local Motru s-a întrunit, ieri, în cadrul unei şedinţe de îndată la solicitarea primarului Gigel Jianu. Edilul dorea completarea AGA de la UATA Motru cu doi membri pentru ca, ulterior, administratorul special, Eugen Corcoaţă să fie revocat din funcţie. Numai că, majoritatea coagulată în jurul PSD a boicotat şedinţa.
Gigel Jianu, primarul din Motru spune că la Uzina de Agent Termic din Motru se întâmplă lucruri dubioase astfel că a încercat înlăturarea administratorului special de la conducerea socităţii. Spune că la UATA se întâmplă lucruri dubioase şi a cerut chiar un raport de la administratorul judicar, dar i s-a răspuns incomplet. Jianu spune că la uzina de agent termic sunt probleme cu achiziţiile de păcură, cărbune, sau cu administrarea certificatelor de CO2.

Pentru aceste motive, primarul din Motru dorea îndepărtarea lui Eugen Corcoaţă din funcţia de administrator special. Edilul spune că majoritatea coagulată în jurul PSD s-a opus proiectului , chiar dacă înainte de şedinţă păreau să fie de acord cu primarul.

Jianu spune că va reveni din nou cu proiectul său în conisliul local. Între timp, pentru neregulile de la UATA, primarul din Motru spune că a sesizat şi organele de anchetă.