Contre pentru validări

autor: catalin udroiu // 30 04 2015 // 1.288 Vizualizari

Validarea doctorilor care au fost desemnați șefi de secții la Spitalul Județean Târgu Jiu a fost motiv de scandal astăzi la Consiliul Județean. Dragoș Păsărin, consilier al Partidului Național Liberal, s-a arătat nemulțumit de numirea Sandei Mischie în fruntea Secţiei Medicală I.

Validarea rezultatelor concursurilor a avut loc în şedinţa de astăzi a Consiliului Judeţean Gorj. Contrele nu au întârziat să apară. Consilierul PNL, Dragoș Păsărin, s-a arătat nemulțumit de numirea medicului Sanda Mischie în fruntea Secției Medicale din cadrul spitalului. El susține că este nevoie de promovarea tinerilor în sistem.

Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a subliniat că a mai existat un candidat pentru postul respectiv însă nu a îndeplinit anumite condiții.

Printre doctorii validați se află Maria Zegrean, şefă la Secţia Neurologie; Vasile Băleanu, noul şef al Secţiei Chirurgie Generală I; Sanda Mischie, şefă la Secţia Medicală I; Letiţia Barbu, şef la Secţia Oftalmologie; Victor Adrian Tetileanu, noul şef al Secţiei Ginecologie şi Andreea Maddy Huzu, medic-șef Secția de Primiri Urgențe a SJU Târgu-Jiu.