Clanul Buduran, aflat sub aripa ocrotitoare a prim-vicepreședintelui liberal Leuștean, a acaparat Serviciul de Gospodărire a Apelor Gorj

autor: tv sud // 04 12 2019 // 943 Vizualizari

Alexandru Buduran, informatician și lider al sindicatului din cadrul Serviciului de Gospodărire a Apelor (SGA) Gorj, a preluat conducerea instituției, începând de luni, 2 decembrie a.c., după ce mandatul lui Ion Călinoiu a încetat. Buduran a fost susținut pentru a ocupa funcția de șef al SGA, până la organizarea unui concurs, de către prim-vicepreședintele PNL Gorj, Dumitru Leuștean, primarul orașului Novaci.
De altfel, este de notorietate faptul că Leuștean este protectorul familiei Buduran, angajată la SGA: noul director, Alexandru, face cuplu cu soția sa, Emilia, și la serviciu, la fel ca și unchiul său, Iulian Buduran, consilier local PNL la Novaci, șef formație Gilort, cu soția sa Aurora, angajată la formația mecanizare.
Practic, odată ajuns la putere, Leuștean își consolidează cercul de putere și influență plasându-i în funcții importante pe cei aflați în siajul său.

Mai multe pe Scandal de Gorj!