Ciurel evacuează “PRESA” lui Condescu

autor: // 30 05 2013 // 1.484 Vizualizari

Scandal între managerul Complexului Energetic Oltenia și liderul de sindicat Marin Condescu pe un imobil aflat în proprietatea Complexului, dar care este folosit de Federația Națională Mine Energie. Contractul de închiriere, care a fost încheiat în anul 2011, a fost reziliat de CEO, iar managerul privat, Laurențiu Ciurel a venit astăzi să-l preia. Condescu s-a dedat unui compartament suburban și chiar i-a adresat injurii managerului CEO.

Complexul Energetic Oltenia a înștiințat FNME că s-a dispus rezilierea contractului de închiriere, astfel încât astăzi s-a procedat preluarea imobilului de către CEO.

În clădirea de pe malul lacului Debarcader și-a mutat sediul o televiziune la care clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu, condus de Marin Condescu, este asociat cu 35% din părțile sociale. La aceeași televiziune mai este asociată, cu 20%, și Federația Națională Mine Energie, unde Marin Condescu este președinte. Cel mai important asociat este Robert Dorin Filip, consilier județean PP-DD, fiul primarului orașului Rovinari.