Cercetați pentru violență în familie

autor: Alina Dodenciu // 15 04 2019 // 91 Vizualizari

”La data de 12 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112, de o femeie, de 75 de ani, din comuna Jupînești, cu privire la faptul că nepotul său, de 29 de ani, ar fi exercitat acte de violență împotriva sa.
Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că în urma unor discuții contradictorii mai vechi, tânărul, de 29 de ani, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, ar fi exercitat acte de violență asupra bunicii sale, fără a-i provoca leziuni care să necesite transportarea la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
La data de 14 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112, de o femeie, de 49 de ani, din comuna Albeni, cu privire la faptul că ar avea un conflict cu soțul său, de 42 de ani.
Polițiștii au constatat că, în urma unor discuții contradictorii, bărbatul, care se afla sub influența alcoolului, ar fi exercitat acte de violență împotriva soției sale.
Femeia nu a solicitat un echipaj al ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale sau să fie transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
În ambele cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie.
Totodată, în ambele cauze polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin provizoriu de protecție, prin care celor doi agresori li s-a dispus să păstreze o distanță de 100 m față de victimă și de locuința acesteia”, a transmis IPJ Gorj.