Cearta pe functii

autor: Gabriel Alin Spineanu // 14 07 2020 // 187 Vizualizari

Iulian Popescu, candidatul susținut de PNL Gorj pentru președenția Consiliului Județean, a făcut, la Tv Sud, dezvăluiri despre alianța eșuată dintre partidele de dreapta. Candidatul liberalilor a spus că USR și PMP nu au dorit să facă front comun în susținerea unui candidat unic, din cauză că nu li s-au promis funcții politice. Totodată, Iulian Popescu spune că lupta pentru această funcție se va da între el și actualul președinte al CJ, Cosmin Popescu, restul candidaților fiind nesemnificativi. Declarațiile acestuia au supărat liderii partidelor USR și PMP.

Omul de afaceri, Iulian Popescu, susținut de Partidul Național Liberal Gorj, a declarat că lupta pentru șefia Consiliului Județean Gorj se va da între el și Cosmin Popescu.
Președinții partidelor USR și PMP Gorj spun că fiecare partid și-a desemnat un candidat cu șanse pentru acest post.
Iulian Popescu a vorbit și despre motivele pentru care partidele de dreapta, respectiv USR și PMP, nu au susținut un candidat unic.

În replică, Miruță și Davițoiu spun că nu au avut loc astfel de discuții.
Pe de altă parte,surprinzător, candidatul susținut de PNL pentru șefia Consiliului Județean Gorj a mai declarat că dacă mâine ar fi alegerile, cel care ar câștiga șefia CJ Gorj ar fi Cosmin Popescu.