Ce așteptări are Răducan de la Dinamo

autor: tv sud // 31 07 2016 // 1.565 Vizualizari

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a răspuns astăzi unor declaraţii publice făcute de oficiali ai clubului Dinamo în cazul jucătorului Dan Nistor, precizând că suporterii echipei Pandurii şi gorjenii care sunt alături de echipă merită acelaşi respect de care se bucură suporterii echipei Dinamo: „Eu nu mă cert cu domnul Andone şi am tot respectul pentru ceea ce face în fotbalul românesc. Dânsul îşi poate spune o opinie subiectivă în funcţie de interesul său şi al clubului Dinamo. Probabil era bucuros după instalarea pe primul loc, şi îl felicit pentru asta, sau dimpotrivă era supărat că a dat drumul lui Paul Anton înainte să îl aibă în curte pe Dan Nistor, aşa cum i s-a promis. Dacă vrea sa nu sesizăm comisiile, îi recomand să vorbească despre jucătorii care sunt sub contract cu Dinamo şi nu despre cei ai Pandurilor.
Am şi vorbit cu domnul Andone la telefon şi l-am asigurat că are personal respectul meu necondiţionat, mai ales că mi-a fost antrenor iar eu nu fac decât să apăr interesului clubului Pandurii într-un mod civilizat.
Eu respect milioanele de suporteri dinamovişti, care în momente dificile au fost alături de noul proprietar şi care au ţinut pe linia de plutire clubul în perioada dificilă a echipei Dinamo, dar acelaşi respect merită şi sutele de mii de gorjeni în încercarea noastră de a menţine Pandurii pe prima scenă a fotbalului românesc. Aştept respect reciproc între Pandurii şi Dinamo! Apreciez poziţia publică a lui Ion Dănciulescu legată de acest caz”, se arată pe site-ul echipei Pandurii.