Candidat la CJ, mort dupa discurs

autor: Gabriel Alin Spineanu // 14 09 2020 // 80 Vizualizari

Doliu în politica românească după ce un politician s-a stins din viață! Gabriel Ciului era candidat la Consiliul Județean Dolj, din partea PPU-SL. Participa la o întâlnire electorală și, imediat după ce și-a susținut discursul, i s-a făcut rău. S-a retras în lateral câțiva pași și a căzut lat la pământ. Medicii care au ajuns la fața locului nu au mai reșit să îl resusciteze.
Tragedia s-a petrecut la Dăbuleni, acolo unde avea loc o întâlnire electorală cu fermierii din localitate. În imagini se observă că bărbatul se retrage la un moment dat în lateral, dar după câțiva pași a căzut. Un echipajul SMURS a ajuns de urgență, dar medicii nu au mai reuşit să îl resusciteze.
“Familia umanistă a primit astăzi o lovitură dureroasă. Gabriel Cristian Ciulu, candidatul umaniştilor pentru CJ Dolj, s-a stins din viaţă la Dăbuleni, unde participa la un eveniment de campanie. Un om deosebit şi un profesionist desăvârşit, Gabriel Ciulu era liderul filialei municipale Craiova. Condoleanţe familiei îndoliate şi Dumnezeu să-l ierte!”, au transmis reprezentanţii PPU-SL.
Politicianul, în vârstă de 52 de ani, era cunoscut cu antecedente cardiace.