Campanie “Suntem Uniți! Luptăm împreună!”

autor: tv sud // 23 03 2020 // 101 Vizualizari

Instituția Prefectului Județul Gorj, Consiliul Județean Gorj și ISU Gorj lansează campania: “Suntem uniți! Luptăm împreună!”. A venit rândul salvatorilor să fie salvați. Ei au nevoie de ajutorul oamenilor în lupta cu pandemia de coronavirus.
Carton “Cine s-a gândit vreodată că omenirea ar putea fi încercată de o nouă pandemie? Vedem cu toții cum sunt încercate de infecția cu COVID-19 Italia, China, Franța, Spania, Germania și multe alte țări ale lumii. Fiecare dintre noi putem contribui, în orice fel, la stoparea extinderii acestui virus! Cei mai mulți pot contribui prin respectarea cu strictețe a măsurilor impuse de autorități, dar cei care pot contribui cu bani o pot face în contul Asociației de Întrajutorare “Sprijin pentru Salvatori”: Nr. cont: RO80CECEGJ0130RON0580431 Tel. de contact: 0755127463 “, au transmis autoritățile județene.
Sumele care vor fi strânse vor fi folosite pentru achiziționarea de echipamente, mijloace de protecție pentru salvatori și bunuri pentru persoanele afectate de această boală, vitale în lupta cu acest virus.