Călinoiu și Florescu, în A.G.A. și C.A, la Panduri

autor: tv sud // 29 11 2013 // 2.407 Vizualizari

Consilierii județeni USL au votat, astăzi, propunerea de includere a instituției în rândul asociaților la Clubul Pandurii Lignitul Tg Jiu. Atât democrat liberalii, cât și reprezentanții PP-DD în Consiliul Județean, s-au opus hotărârii. Ion Călinoiu a fost ales reprezentant în Adunarea Generală a Asociaților, iar vicepreședintele Ciprian Florescu în Consiliul de Adinistrație.

Cu 22 de voturi pentru și 11 impotrivă, hotărârea privind includerea Consiliului Județean în rândul asociaților de la Clubul  Pandurii a fost aprobată.

Cei are au votat împotriva deciziei au fost consilierii județeni ai Partidului Democrat Liberal și Partidului Poporului Dan Diaconescu.

În aceeași ședință, Ion Călinoiu și Ciprian Florescu au fost votați de consilieri  să reprezinte instituția în AGA și CA la echipa de fotbal.

Reprezentantul Consiliului în AGA, Ion Călinoiu, susține că nu mai este nevoie și de alți acționari la club, așa cum intenționează Marin Condescu să procedeze. Condescu a declarat ieri, la un post local de radio, că nu este nevoie de aportul financiar al Consiliului Județean la echipă.

Aportul Consiliului Județean va fi unul simbolic, de două miliarde de lei vechi anual.