Călinoiu și Cârciumaru, chemati la București

autor: tv sud // 09 04 2013 // 1.066 Vizualizari

Cei doi președinți ai Partidului Social Democrat de la Gorj, Ion Călinoiu și Florin Cârcumaru, au fost convocați joi la București la Comitetul Executiv al partidului. Întâlnirea are loc după ce Crin Antonescu a început un atac dur la adresa partenerului său de alianță, Victor Ponta. După această întâlnire, se va decide ce este de făct în cadrul Uniunii Social Liberale. Și la Gorj au existat astfel de derapaje, recunoaște Cărciumaru.

Decarațiile făcute de Crin Antonescu la adresa lui Victor Ponta îi adună pe liderii PSD din țară la discuții. Joi, la București, va avea lor Comitetul Executiv al PSD, ca urmare a evenimentelor derulate în ultima perioadă în Uniunea Social Liberală.

Derapaje nu au fost doar la nivel central între liderii Uniunii Social Liberale, ci și la Gorj. Atât președintele PNL, cât și liderii PSD au făcut mai multe declarații critice unii la adresa altora, încă, cu toate acestea, Cârciumaru susține că USL nu este în pericol.

Crin Antonescu a făcut în ultimele zile o serie de declarații, cu diferite ocazii, la adresa lui Victor Ponta care vin în detrimentul acestuia din urmă. Nu se pune însă problema ruperii Uniunii Social Liberale, deoarece acest lucru ar însemna pierderea unui mare capital de încredere al populației în ambele partide.