EXCLUSIV: CADOU DE ZIUA PRIMARULUI! BĂLĂEȚ ÎL PĂRĂSEŞTE PE ROMANESCU!

autor: tv sud // 09 10 2019 // 1.019 Vizualizari

Robert Bălăeţ, directorul Clubului Sportiv Municipal Târgu-Jiu, numit în baza unui concurs controversat, ajuns pe masa DIICOT, a IPJ Gorj – Seviciul de Investigaţii Criminale, a DNA Craiova şi pe rolul Tribunalului Gorj-Secţia Contencios Administrativ, se pregăteşte să-şi facă bagajele şi să părăsească instituţia municipală.
Asta, deşi este pe funcţie de doar 9 luni, a primit un birou în Primăria Târgu-Jiu şi şi-a angajat o echipă prin concursuri care pun încă semne de întrebare, şi a fost susţinut puternic de edilul local. Mai mult, Bălăeţ a primit pe mână un buget mare şi libertatea de cheltui cu lejeritate banul public, peste Consiliul Director al CSM, cu girul direct al şefului său, primarul municipiului Marcel Romanescu.

Dând de greu şi speriat, cu siguranţă, de anchetele numeroase deschise în baza concursului prin care a fost numit pe funcţia de director al CSM, Bălăeţ a început negocieri puternice pentru a obţine funcţia de preşedinte la AFC Dunărea Călăraşi, funcţia ocupată până luni, 7 octombrie 2019, de Eugen Pârvulescu, fost preşedinte la Pandurii Târgu-Jiu, care a confirmat astăzi că a demisionat din funcţie.

Ofiţerul de presă al AFC Dunărea Cărăraşi, Niţu Cătălin, a confirmat telefonic în urmă cu câteva minute, că Bălăeţ Robert este în negocieri avansate cu gruparea călărăşeană, exprimându-se chiar că semnarea contractului cu gorjeanul este programată pentru luni, 14 octombrie, într-o proporţie de 80%.
Ieri la Primăria Târgu-Jiu s-a discutat problema plecării lui Bălăeţ de la CSM pe ton ridicat, între primar şi directorul CSM, chiar dacă discuţia nu a avut în mod principal acest subiect pe ordinea de zi.

Legat de CSM s-a discutat ieri în şedinţa de Consiliu Local şi despre introducerea, la termenul de pe 25 octombrie de la Tribunalul Gorj, a celorlalţi candidaţi, respectiv a lui Zgovancu şi Badea, dar şi a CL Târgu-Jiu.
Pârvulescu susţine că s-a întâlnit sâmbătă la meci, la Călăraşi, cu Bălăeţ şi a discutat pe tema transferului directorului CSM la această grupare. Pârvulescu spune că funcţia l-ar tenta pe Bălăeţ deoarece niciodată respectivul nu a ocupat o astfel de funcţie de conducere, funcţia lui la CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu fiind cea în relaţia cu suporterii.

Bălăeț a luat hotarărarea de a părăsi clubul municipal și după ce poliția a ridicat mai multe documente in legatura cu CSM Târgu Jiu, ca urmare a dezvăluirilor din Scandal de Gorj.
Audio-prin tel. Cătălin Niţu-ofiţer de presă AFC Dunărea Călăraşi