Beți și fără permis, prinși la volan

autor: Iulia Blondea // 22 03 2019 // 124 Vizualizari

“La  data de 21 martie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu – Biroul Rutier au depistat un bărbat de 28 de ani, din comuna Bălești, în timp  ce conducea un autoturism pe strada Luncilor din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie, acesta fiind implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că autoturismul în cauză i-a fost încredințat pentru a fi condus de către o tânără de 21 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi sub influenţa alcoolului și încredințarea unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

La  data de 21 martie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu poliţişti din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au depistat, în trafic, un bărbat de 43 de ani, din comuna Aninoasa, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 661 Săulești, având o concentraţie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflata sub influenţa alcoolului.

La  data de 21 martie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au depistat, în trafic, un bărbat de 33 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce în timp conducea un autoturism din direcția DC Negoiești, în direcția DJ 675 B Prigoria.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

La data de 22 martie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au depistat în trafic, un tânăr de 21 de ani, din comuna Ioneşti, în timp ce conducea pe DJ 673 Turceni un autoturism, din direcţia Turceni către Ionești.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,62  mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflata sub influenţa alcoolului.“, a transmis IPJ Gorj.