Beizadeaua, lovește din nou

autor: Bogdan Zamfirache // 11 01 2018 // 188 Vizualizari

Andrei Lazăr, fiul unui fost magistrat din Craiova, este din nou cercetat sub control judiciar pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Totul în urma unui nou scandal ce a apărut la sfârșitul anului trecut. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, este cunoscut în Bănie, drept un băiat de bani gata și care face legea în oraș.

Lazăr a băgat spaima în sute de tineri, în februarie, anul trecut, atunci când a înjunghiat un tânăr, cu o baionetă, în timpul unui concert la Casa Studenților. După acest scandal, procurorii craioveni au decis că acesta nu reprezintă un pericol social și l-au lăsat în libertate.

În preajma sărbătorilor de iarnă, fiul judecătoarei, Liliana Lazăr, a comis-o din nou. Camerele de supraveghere amplasate în localitatea doljeană, Malu Mare, l-au surprins pe bărbat atacând un autoturism participant la trafic, cu o bâtă de baseball. Andrei Lazăr are o colecție impresionantă de dosare penale pentru violență. A scăpat de fiecare dată de închisoare după ce a reușit să se înțeleagă cu victimele. Din cauza problemelor cauzate de fiul său, judecătoarea Liliana Lazăr a fost nevoită să ceară transferul de la Judecătoria Craiova către Judecătoria Mangalia.