Bebe Tauru pozeaza aproape dezbracat

autor: tv sud // 04 12 2019 // 206 Vizualizari

Consilierul local de la Urdari, Bebe Tauru, a găsit o metodă nepotrivită prin care vrea sa isi intimideze advesarii politici. Acesta s-a postat de mai multe ori pe o retea de socializare la bustul gol, in ipostaze mai de graba de macho man,decât de om politic.

”O poza inainte de o sedinta ordinara de Consiliu Local Urdari. Stimati Cetateani ai Comunei Urdari, din tară precum și din Diaspora, va muloțumesc încă o dată și pe această cale pentru votul acordat presedintelui nostru Klaus Iohannis!
Astăzi orele 16 vă aștept să vizionaț o ședintă ordinară la Consiliul local Urdari ”, se artă într-o postare a consilierului Bebe Tauru. Aceasta este însoțită și de o poză în care Tauru apare pe jumătate dezbrăcat.

Liberalul, inginer și conducător formație lucru la Cariera Roșia, nu este la prima apariție în această postură. În primăvara acestui an, la scurt timp după ce și-a înființat un sindicat a postat semi-dezbrăcat, cu două securi de luptă în mâini și îi îndemna pe mineri și energeticieni să i se alăture. De altfel, Tauru a comandat și un inm mobilizator pentru sindicatul pe care-l conduce, în speranța că în acest fel va atrage mai mulți adepți.