Bataie intre suporteri si jandarmi

autor: tv sud // 13 01 2020 // 91 Vizualizari

Bătaie generală între suporterii echipei Rapid și jandarmi! S-a întâmplat la Sala Polivalentă din Craiova, după un meci de handbal între Rapid București și SCM Craiova. Cei peste 250 de suporteri ai echipei Rapid București au fost scoși de forțele de ordine din tribune, după ce, între ei și fanii olteni a izbucnit un conflict. Cele două tabere și-au adresat injurii și ameninţări, iar unii dintre suporterii bucureșteni au vrut să sară peste gardurile de protecție și să ajungă în zona destinată suporterilor SCM Craiova.

Peste 250 de suporteri ai echipei de handbal Rapid București au fost scoși din tribunele Sălii Polivalente din Craiova, duminică după amiază, după ce au încercat să sară peste gardurile de protecție și să ajungă în zona rezervată fanilor olteni. Potrivit reprezentanților Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, conflictul a izbucnit pe finalul meciului, iar cele două galerii au fost scoase din sală.
„Cele două galerii şi-au adresat ameninţări, au forţat dispozitivul constituit din poliţişti locali, moment în care jandarmii au intervenit, au aplanat situaţia respectivă, fără a fi nevoie să folosească mijloacele din dotare. Activitatea s-a derulat pe un timp foarte scurt, după care activităţile s-au desfăşurat în condiţii de normalitate”, a declarat Iulia Pînzariu, purtător de cuvânt Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova.

SCM Craiova și Rapid București s-au întâlnit, duminică, în cea de-a treisprezecea rundă a Ligii Naționale de handbal feminin. Oltencele s-au impus cu 23 la 21.