Bani cu plasa, la sindicate

autor: // 31 05 2013 // 4.339 Vizualizari

Federația Naională Mine Energie lua bani cu plasa de pe spinarea mineritului, la propriu. A recunoscut-o chiar liderul de sindicat Constantin Mitrescu, față în față cu Laurențiu Ciurel, managerul Complexului Energetic Oltenia, în cadrul unei emisiuni. Obișnuiți să ducă plasele cu bani la fostele conduceri, patronii firmelor care câștigă licitațiile au mers și de această dată la administrație. Așa s-a trezit Laurențiu Ciurel cu o plasă în care erau patru miliarde și jumătate de lei vechi, fără să știe ce este cu ei. I-a explicat Mitrescu însă că banii trebuiau să ajungă la Clubul Pandurii.

Vitejia sindicalistului Mitrescu a pălit în momentul în care Laurențiu Ciurel, managerul CEO a spus, cu subiect și predicat, care sunt afacerile sale cu firma care distribuie tichete cadou. Ciurel povestește cum a descoperit practica sindicatelor de a pune mâna pe banii din minerit și energie.

Așa s-a trezit Laurențiu cu patru miliarde și jumătate de lei vechi în față, bani care reprezentau de fapt discountul oferit de firma care a câștigat licitația pentru tichetele de masă ale angajaților din CEO. Tot așa s-a dat și Mitrescu de gol că toți banii ajungeau la sindicate și mai apoi la club.

Laurențiu Ciurel a mai declarat că va dispune efectuarea unor verificări pentru a stabilii ce s-a întâmplat cu banii care au fost primiți până acum sub formă de discount.

 

Reporter: Manuela Misailescu