Aroganță maximă din partea lui Marcel Romanescu

autor: Iulia Blondea // 09 11 2018 // 395 Vizualizari

Edilul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, devine tot mai arogant pe zi ce trece. Primarul în funcție se vede câștigător la alegerile următoare, indiferent pe cine va avea contracandidat. Romanescu este sigur pe el și declară, în repetate rânduri, că el va ieși triumfător indiferent cu cine se va lupta.

„Şi în sondajul ALDE, ca şi în sondajul celorlalţi, câştigător va fi Marcel Romanescu. Vor avea o problemă după ce vor vedea cum va ieşi sondajul pentru contracandidaţii de la PSD. Şi alegerile şi sondajul vor fi câştigate de Marcel Romanescu. Sunt convins de acest lucru”, a declarat Marcel Romanescu pentru o publicație locală apropiată.

Având în vedere declarațiile repetate ale lui Marcel Romanescu, am putea trage concluzia că s-au făcut înțelegeri subterane între partide și edil pentru desemnarea unor contracandidați pe care primarul în funcție îi poate combate fără prea multe emoții. Cel mai probabil, după cum el lasă să se înțeleagă, Romanescu și apropiații, prin metode numai de ei știute, negociază sau impun liderilor de la alte partide candidați fără șanse la alegerile locale din 2020.