Arest pentru minorul cu infracţiuni majore

autor: // 28 06 2013 // 2.484 Vizualizari

Trimis după gratii după ce a terorizat doi bătrâni din Târgu-Cărbuneşti! Tânărul de 17 ani, care i-a bătut pe octogenari până când i-au dat toată pensia, a fost arestat preventiv de judecători, nu pentru o lună, ci pentru 19 zile, întrucât este minor. Acesta nu se află la prima boacănă. Acum o lună i-a furat maşina viceprimarului din localitate şi a abandonat-o la marginea oraşului.

Procurorii nu l-au mai iertat pe adolescentul de 17 ani şi l-au prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiuni de tâlhărie.

Sursa: Judecătoria Târgu-Cărbuneşti: TC: „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti de arestare preventivă a inculpatului. Dispune arestarea preventivă a acestuia, pe o durată de 19 zile. Cu drept de recurs în termen de 24 ore de la pronunţare sau comunicare, după caz”, au anunţat judecătorii de la Târgu-Cărbuneşti.

În noaptea de marţi spre miercuri, tânărul din Târgu-Cărbuneşti a intrat în casa unor pensionari din localitate şi i-a bătut până când a aflat unde păstrează banii, iar după ce a luat 800 de lei a dat bir cu fugiţii, fiind prins ulterior de poliţişti. Pentru tâlhărie, acesta riscă să stea cel mult 10 ani după gratii, întrucât este minor.

 

Reporter: Loredana Ficiu