Aplaudați la ieșirea de pe teren

autor: tv sud // 30 11 2016 // 920 Vizualizari

Pentru evoluţia lor din meciul cu CFR Cluj, jucătorii echipei Pandurii au fost aplaudaţi de suporterii din Cluj ai echipei CFR. La finalul partidei, câteva sute de spectatori care au suportat peste 90 de minute temperatura sub zero grade de la Cluj, au mai rămas în tribuna I câteva minute special pentru a-i aplauda pe jucătorii echipei Pandurii. Un gest mai rar întâlnit în meciurile din Liga I pentru care jucătorii echipei Pandurii au mulţumit şi ei prin aplauze la ieşirea de pe teren.
Comportamentul suporterilor clujeni este cu atât mai lăudabil cu cât echipa lor nu mai pierduse de aproximativ un an nici un meci pe terenul din Cluj.
pleasca-grecu
Pandurii este prima echipă din Liga I Orange care a învins CFR Cluj pe terenul propriu în acest sezon. Pandurii este de altfel şi ultima formaţie care reuşise o victorie pe terenul celor de la CFR Cluj, în urmă cu aproximativ un an. CFR Cluj a pierdut ultimul meci pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu pe data de 1 decembrie 2015, atunci când Pandurii s-a impus cu scorul de 2-1. Formaţia clujeană avea, înaintea acestui joc cu Pandurii din etapa a 17-a, 18 meciuri consecutive fără nici o înfrângere.
ungurusan-2
Aprecierea suporterilor clujeni vine şi pe fondul situaţiei dificile de la Pandurii, echipă aflată în insolvenţă, mai ales că antrenorul Petre Grigoraş nu a avut la dispoziţie întregul lot de jucători cu care a abordat partida de la Cluj, pe parcursul întregii săptămâni care a precedat meciul din etapa a 17-a. Cinci dintre jucătorii din lot au revenit la antrenamente cu echipa cu doar trei zile înaintea meciului cu CFR Cluj, trei dintre aceştia, Unguruşan, Herea şi Grecu fiind prezenţi pe teren pe parcursul întregului joc, anunță site-ul echipei.