Apel disperat al unei paciente COVID-19

autor: Gabriel Alin Spineanu // 12 08 2020 // 86 Vizualizari

Apel disperat al unei paciente infectate cu COVID-19 și internată la spitalul suport din Târgu Cărbunești! Femeia a juns la limita răbdării și face un apel disperat către autorități. Gorjeanca face dezvăluiri de pe patul de spital și spune că, pe lângă faptul că se luptă cu infecția cu SARS-COV2, este nevoită să îndure și condiții inumane în spital. Lipsa aerului din salon, căldura sufocantă, dar și lipsa apei calde a împins-o pe femeie să transmită prin intermediul TV Sud un mesaj de pe patul de spital secretarului de stat Raed Arafat și ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.

Femeia a ajuns la spitalul suport din Târgu Cărbunești alături de mama sa, ambele fiind infectate cu noul coronavirus. Au fost cazate în aceeași cameră cu încă o pacientă infectată cu COVID 19. Pacienta s-a plâns însă de lipsa aerului din încăperea în care stau, mai mult decât atât, aceasta a mai declarat că de câteva zile, pe lângă căldura sufocantă se mai confruntă și cu o altă problemă, și anume lipsa apei calde.
Pacienta a transmis prin intermediul jurnaliștilor de la Tv Sud un mesaj pentru secretarul de stat Raed Arafat.
Managerul unității spitalicești Constantin Târziu spune că deși într-adevăr este deosebit de cald, aerul condiționat nu poate fi folosit în instituția medicală.
La spitalul suport din Târgu Cărbunești se află internate în acest moment 146 de persoane, iar 15 pacienți sunt internați pe secția ATI a unității medicale.