Agresori evacuați din locuințe

autor: Iulia Blondea // 13 05 2019 // 324 Vizualizari

“La data de 10 mai a.c., polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi de către o femeie, de 89 de ani, din comuna Bolboşi, cu privire la faptul că, în urma unor discuţi contradictorii cu nepotul său, de 32 de ani, din aceeași localitate, acesta a devenit agresiv, a distrus o parte din mobilierul din locuinţă și ar fi exercitat acte de violență împotriva sa, ameninţând-o cu moartea.

Faţă de bărbat a fost emis ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, prin care i s-a interzis să se apropie de femeie sau locuința sa.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență domestică, amenințare și distrugere.

La data de 12 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112 de o femeie, de 31 de ani, din comuna Crasna, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de concubinul său, de 37 de ani, cu care locuiește la același domiciliu.

Din primele cerectări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra concubinei sale, provocându-i leziuni, care au necesitat transportarea la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență domestică. Totodată polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, agresorului fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 50 metri de persoana vătămată sau locuința acesteia.”, a transmis IPJ Gorj.