Afacerist din Mehedinți cu afaceri în Gorj, reținut

autor: tv sud // 23 11 2013 // 1.680 Vizualizari

Șapte persoane au fost reținute în dosarul instrumentat de DIICOT Mehedinţi. Printre acestea se numără și omul de afaceri Constantin Isvoranu, care are numeroase contracte încheiate cu  unitățile miniere și energetice din Gorj. În perioada guvernării, PDL, acesta câștiga contracte pe bandă rulantă.

Constantin Isvoranu, patronul firmei de construcţii Alpha Construct Sistem, este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din Mehedinți. Acesta este acuzat de evaziune fiscală și spălare de bani. 20 de persoane sunt urmărite penal în acest dosar.

Printre afaceriștii încătușați în acest dosar penal se numără și doi patroni din Motru. Este vorba de  Constantin Apostol, zis “Tache” , și Nicu Popescu.

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinţi   împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO   Mehedinţi şi Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, Bucureşti, Ploieşti şi Timişoara au   efectuat joi   un număr de 85 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Mehedinţi, Gorj, Dolj, Dâmboviţa, Hunedoara şi Timiş în cadrul unei acţiuni vizând destructurare unei grupări infracţionale organizate specializată în săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani.