Afacere la MAXIM

autor: tv sud // 31 01 2013 // 1.363 Vizualizari

Pandurii Târgu Jiu a făcut o super afacere din transferul lui Maxim la Stuttgart. În 2011, mijlocașul i-a costat pe gorjeni 10.000 euro, iar în 2013 clubul Pandurii l-a vândut în Bundesliga pentru 1.500.000 euro. Antrenorul Cristi Pustai a fost de acord ca Maxim să plece la Stuttgart, însă obiectivul a rămas același, locurile 1-4.

Pandurii Târgu Jiu și-a vândut cel mai bun jucător, dar nu renunță la obiectivul fixat în această iarnă, locurile 1-4. Noul tehnician, Cristi Pustai, a fost consultat înainte ca transferul lui Maxim să se perfecteze.

Șeful pandurilor, Marin Condescu, ar fi vrut ca Maxim să plece de la Pandurii după acțiunea naționalei din Spania. O evoluție bună a gorjeanului sub tricolor ar fi adus mai mulți bani în conturile echipei.

Maxim este cel mai scump produs de export al pandurilor, iar Condescu radiază de bucurie că a dat lovitura.

Fundașul Constant Djakpa a fost până acum cel mai scump transfer al pandurilor. Ivorianul a plecat de la Pandurii la Bayer Leverkusen în 2008 pentru 1 milion de euro, în condițiile în care oltenii au achitat doar 100.000 euro pentru achiziționarea acestuia.

Pandurii nu vor un înlocuitor pentru golgheterul echipei. Au deja unul în lot. Jucătorul adus de la Gloria Bistrița, Cornel Predescu, va trebui să suplinească plecarea lui Maxim.