Acuzatii pacienta batuta in spital

autor: Marinel // 07 04 2021 // 89 Vizualizari

Acuzații grave aduse cadrelor medicale de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Dobrița! Tatăl unei femei de 52 de ani face acuzații extrem de grave. Susține că fiica lui a fost legată de pat, bătută și umilită într-un izolator al unității medicale. Ulterior, femeia a ajuns la spitalul din Târgu Jiu, aici unde a și decedat din cauza infecției cu SARS-COV2, dar și a altor boli pe care le avea.

Femeia de 52 de ani era bolnavă de cancer și i s-a făcut rău acasă. A fost chemată ambulanța, iar pacienta a fost dusă la spitalul din Dobrița, fiind suspectă de COVID-19. Acolo, ar fi îndurat un adevărat calvar.
Managerul spitalului din Dobrița susține că a făcut o anchetă internă, însă s-a dovedit că acuzațiile au fost nefondate, asta deși imaginile arată clar că pacienta avea multiple leziuni pe corp.
După moartea fiicei sale, bărbatul a depus o plângere penală fiind deschis un dosar penal de către procurori.
Dosarul penal este in rem, iar ancheta procurorilor este în desfășurare, urmând a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și dacă femeia a fost bătută cu bestialitate de cadrele medicale de la Dobrița.