Acţiune de amploare a Poliţiei. Vezi rezultatele

autor: tv sud // 09 12 2019 // 162 Vizualizari

În noaptea de 6/7 decembrie a.c., peste 90 de polițiști gorjeni din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic, subunităților de poliție teritoriale și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au acționat pe raza întregului județ, în zona localurilor publice cu program prelungit, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.
Astfel, cu ocazia controalelor efectuate au fost constatate 4 infracțiuni la regimul rutier, fiind aplicate și 78 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 Rep., privind circulația pe drumurile publice, în cuantum de aproximativ 18.000 de lei.
De asemenea, polițiști rutieri au reținut 5 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Totodată, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 Rep., pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare totală de aproximativ 16.000 de lei.