Accident spectaculos la Câmpu Mare

autor: catalin udroiu // 08 10 2012 // 2.974 Vizualizari

Viaţa bate filmul! A demonstrat-o aseară, o şoferiţă din Turcineşti, care s-a oprit cu maşina pe plafonul unui Logan, condus regulamentar de un militar. Accidentul spectaculos a avut loc la Câmpu Mare, la intersecţia cu localitatea Albeni şi s-a soldat cu rănirea a patru persoane, două dintr-un autoturism şi două din celălalt. Şoferiţa care nu a acordat prioritate a ajuns în stare gravă la spital, fiind transportată ulterior în capitală.

Impactul a fost atât de violent, încât dubiţa condusă de femeia de 33 de ani s-a proptit în plafonul Loganului.

Şoferul care circula regulamentar a refuzat să comenteze cele întâmplate.

Martorii spun că în zonă s-au produs multe accidente. Localnicii cer fie ca intersecţia să fie prevăzută cu sens giratoriu, fie ca poliţiştii să aplice amenzi, pentru evitarea unor alte tragedii, produse din cauza şoferilor grăbiţi.

Doi pasageri din Logan, şoferiţa dubiţei şi un alt tânăr din maşina condusă de ea au ajuns la spital. Femeia a suferit leziuni grave, fiind transportată de urgenţă la Bucureşti. Militarul din Târgu-Cărbuneşti, care a condus autoturismul Dacia Logan, a fost testat cu etilotestul, stabilindu-se că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta se întorcea cu prietenii de la pescuit. Poliţiştii continuă cercetările, pentru lămurirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.