Accident rutier cu trei morți

autor: tv sud // 15 05 2018 // 162 Vizualizari

Un grav accident rutier s-a petrecut în urmă cu puțin timp în localitatea Redea, din județul Olt. Conform primelor date, trei persoane au decedat. În accident, a fost implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane, iar  două sunt şi acum încarcerate. La faţa locului, acționează o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD și trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță.

La fața locului este și elicopterul SMURD Craiova. Toate cele trei persoane decedate sunt de sex masculin. Un băiat de 12 ani, preluat de elicopterul SMURD şi urmează să fie transportat la Craiova. Al doilea rănit este o femeie, 49 de ani, preluată de un echipaj SAJ, conștienta.

Toate cele cinci persoane au fost găsite încarcerate, s-a acționat pentru extragerea acestora, iar trei victime prezentau leziuni incompatibile cu viața. Persoanele decedate, trei bărbați, aveau vârste cuprinse între 19 și 78 de ani. O femeie, în vârstă de 49 de ani, conștientă, a fost transportată la CPU Caracal și un minor, în vârstă de 12 ani, a fost preluat de elicopterul SMURD, în stare gravă și a fost transportat la UPU Craiova.