Accident pe Dealul Negru

autor: Marinel Tudorescu // 22 02 2021 // 166 Vizualizari

Un accident rutier soldat cu decesul unei persoane s-a produs duminică dimineaţa, e DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea, pe o porţiune de drum cunoscută drept Dealul Negru. Un om a murit în urma impactului.
Evenimentul s-a petrect în Milcoiu – Vâlcea, unde un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR.
TIR-ul era încărcat cu carne de porc congelată. În urma impactului, autoturismul fost scos în afara părţii carosabile. Şoferul din maşină a rămas încarcerat până când în zonă pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au intervenit cu o autospecială de descarcerare. La eveniment au ajuns şi o ambulanţă SMURD şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. „Victima a fost extrasă din autoturism în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, acestea nu au avut efect şi a fost declarat decesul de către cadrul medical de la ambulanţă SAJ”, a precizat Cătălin Popescu, reprezentantul ISU Vâlcea.
Poliţiştii rutieri au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă în care se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.