ACCIDENT CU ATV! Bărbat din Tg-Jiu și-a rupt coloana vertebrală în munții Parâng (Rânca)…

autor: Micky Nimară // 19 09 2021 // 2.441 Vizualizari

Un bărbat din Tg-Jiu s-a ales cu multiple traumatisme la nivelul coloanei vertebrale după ce s-a răsturnat astăzi cu ATV-ul în masivul Parang, zona văii Galbenului.

A fost nevoie de intervenția Salvamont Gorj cu autospecialele din dotare pentru recuperarea bărbatului și transportul acestuia la spital.

Sursele tvsud.ro confirmă faptul că bărbatul în vârstă de aproximativ 40 de ani se afla împreună cu mai mulți prieteni la plimbare cu atv-urile, în zona Rânca. La un moment dat, la o coborâre pe valea Galbenul, bărbatul a pierdut controlul atv-ului și a căzut. În urma căzăturii, acesta a suferit leziuni la câteva vertebre din zona cervicală fiind necesară intervenția echipajelor specializate, Salvamont, pentru acordarea primului ajutor medical și transportarea victimei.

“Acțiune în derulare a salvamontistilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru acordarea primului ajutor medical și transportul unei persoane accidentate în masivul Parang, zona văii Galbenului.

Din primele informații victima prezintă multiple traumatisme în urma unei căderi.

Intervin echipajele aflate în serviciul de permanenta din baza centrala Salvamont Gorj din Târgu Jiu și cel din baza de intervenție Ranca cu doua autospeciale de intervenție Salvamont, special pregătite pentru acces în teren montan,  dintre care una este ambulanta offroad cu capacitate de transport pacienți.” a transmis Salvamont.