A primit o locuință socială fără uși, fără geamuri și fără curent!

autor: Alina Dodenciu // 17 03 2019 // 144 Vizualizari

A primit o locuință fără uși, fără geamuri și fără curent! Este vorba despre o femeie din Sighet, județul Maramureș, care a cerut acum 15 ani o locuință socială.
Femeia are posibilități matetiale reduse, probleme grave de sănătate și mai multe intervenții chirurgicale. În plus, ea este mama unui copil de 6 ani.
Primăria i-a dat acesteia, după 15 ani, o locuință fără uși, fără geamuri și fără curent.
“Când am văzut ce apartament mi se dă după 15 ani de așteptare, mi s-a făcut rău. În acest apartament nu se poate locui. Nu am pretenția de lux, dar nici ultima cocină de porci să îmi fie dată de către cei de la Spațiul locativ din Primărie.
Cum poate cineva să își bată joc de mine în așa hal, o persoană bolnavă și cu un copil mic, de doar șase ani?”, a declarat Maria B. pentru Sighet 247.
Inițial femeia a refuzat apartamentul, însă cei de la Serviciul Spațiu locativ din Primăria mun. Sighet, i-au zis sec că dacă nu semnează actul de primire nu va mai primi niciodată vreun apartament social. Auzind acestea, a semnat de primire și a depus o cerere la Primărie pentru a-i fi înlocuit acel apartament cu unul locuibil.