5 tineri reținuți după un scandal în fața unui fast food din Târgu Jiu!

autor: Iulia Blondea // 12 06 2018 // 1.188 Vizualizari

“La data de 9 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în fața unui local public din localitate, avea loc un conflict între mai multe persoane. La vederea organelor de poliție agresorii s-au urcat într-un autoturism și au plecat de la fața locului, fiind identificați ulterior în trafic și conduși la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei, precum și a participației fiecăruia la conflict.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că un tânăr și o tânără de 25 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, au avut un conflict cu un tânăr de 29 ani, din comuna Bengești Ciocadia, la care au intervenit și prietenii acestuia, 3 tineri din aceeași localitate și un tânăr de 28 de ani din comuna Scoarța, care i-au agresat fizic, provocându-le mai multe leziuni corporale.

În baza probatoriului administrat în dosar, față de cei 5 agresori s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. La data de 10 iunie a.c., au fost prezentați instanței de judecată, pe numele acestora fiind stabilită măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe și tulburarea ordinii publice”, a transmis IPJ Gorj.