30 de cupluri s-au înscris până acum

autor: tv sud // 30 01 2013 // 1.098 Vizualizari

30 de cupluri din Târgu Jiu s-au înscris până acum pentru a participa la Nunta de Aur. Edilii așteaptă în continuare solicitari de la cei care serbează în acest an o jumătate de veac de căsnicie. Cununia religioasă se anunță una specială.

După ce au aprobat bugetul pentru evenimentele programate pe 21 februarie, edilii au prezentat astăzi și programul acțiunilor. Reprezentanții Direcției Publice de Protecție Socială spun că au primit deja cereri de la cuplurile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, iar pregătirile sunt în toi.

Bătrânilor le vor fi puse la dispoziție două autobuze ale societății Transloc care să îi ducă la Biserica Sfinții Petru și Pavel, iar mai apoi la petrecere. Organizatorii au pregătit buchete de flori pentru doamne, diplome de fidelitate, dar și fotografii de grup.

Dacă la eveniment vor participa toate cele 80 de cupluri la care se așteaptă municipalitatea, cheltuiala va fi de aproximativ 800 de milioane de lei vechi. Tradiția Nunților de Aur a început încă din anul 2005.