autor: Marinel Tudorescu // 01 12 2020 // 99 Vizualizari

Ancheta de amploare de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu jiu, în cazul scandalului sexual de la secția de ATI, a ajuns la final. Comisia de Disciplină a ajuns la concluzia că acuzațiile aduse prin sesizarea anonimă trimisă conducerii unității medicale sunt nefondate. Patru angajați ai unității medicale au fost audiați în acest caz, dar au fost ridicate și imagini de pe camerele de supraveghere. Audiați au fost și medicul și asistenta, însă cei doi au invocat că sesizarea este anonimă și nu poate fi luată în calcul, astfel că, au refuzat să vorbescă.
Comisia de disciplină a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a încheiat cercetările în cazul scandalului sexual de la secția ATI a unității medicale. Cele două cadere medicale implicate au fost chemate în fața comisiei însoțite de avocați și au refuzat să ofere explicații la acuzațiile care li se aduc, pe motiv că reclamația este una anonimă.
Patru angajați ai Spitalului Județean de urgență din Târgu Jiu au fost audiați în acest caz.
O asistentă medicală și un medic de la ATI de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu au fost acuzați, printr-o sesizare anonimă, că ar fi întreținut relații sexuale în timpul serviciului, în cabinetul medicului din cadrul spitalului, însă iată că ancheta a scos la iveală că acuzațiile au fost false.