Salvamontistă bătută de un interlop la Straja

- Advertisement -

Un incident şocant a avut loc într-un local din staţiunea montană Straja. O tânără, angajată Salvamont, a fost agresată de un bărbat sub ochii unui jandarm, care era în timpul liber, informează Digi 24.

Tânăra a fost lovită de mai multe ori peste faţă, inclusiv cu pumnul, sub privirile jandarmului montan şi a altor clienţi din club care au asistat pasivi la scenele de o brutalitate revoltătoare. În apărarea tinerei a sărit un angajat al barului, dar a fost și el lovit.

sorin-constantin-palesica11_1

Agresorul, Sorin Constantin Palesică, de 33 de ani, este un cunoscut interlop din Lupeni. Pe pagina sa de facebook, el arată că iubește luptele de contact și poarta o pe cap o cagula.

„Jandarmii montani din cadrul postului Straja au fost sesizaţi cu privire la scandalul petrecut în staţiune, s-au deplasat la faţa locului si au identificat un tânăr care agresase mai multe persoane printre care şi o tânără aflată în stare de inconştienţă. Agresorul a fost încătușat de jandarmii montani și dus la secție. De asemenea, bărbatul a fost amendat contravenţional cu 1.000 de lei şi l-au predat postului de Poliţie Lupeni, pentru continuarea cercetărilor. Totodată, conducerea Inspectoratului de Jandarmi Hunedoara s-a autosesizat şi a dispus constituirea unei comisii care va ancheta comportamentul în cazul subofiţerului, care se afla în timpul său liber în momentul agresiunii”, a declarat pentru Digi 24 Nicolae Răducu, de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Hunedoara.

 5aedb6de829a2f12591b8ecf3d5634b1

Potrivit fișei postului, jandarmii trebuie să intervină dacă sunt martorii unui incident, chiar dacă se află în timpul liber.

Salvamontista a rămas inconștientă în urma loviturii și a fost transferată la spital în stare de șoc. ( GDS.ro)

Articole recente